Werkwijze
Eerste consultatie (60 min) - 60 €
De eerste consultatie is een kennismakings- en intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt er een patiëntendossier aangemaakt met uw persoonlijke gegevens, medische gegevens, huidige klachten, verwachtingen en streefdoelen.Vervolgens neem ik een voedingsanamnese af om zicht te krijgen op uw huidig eetpatroon. Op deze manier kan ik een goed beeld vormen om, samen met u, een geschikte behandeling op te stellen.

Tweede consultatie (45 min) - 45 €
Deze consultatie is bedoeld om een persoonlijk dagschema op te stellen en eventueel uitleg te geven over het aanpassen van recepten, het leren lezen en interpreteren van etiketten, tips bij feestjes, …

Opvolgconsultatie (30 min) - 30 €
Tijdens deze consultaties bespreken we eventuele problemen die u heeft ondervonden in de voorbije periode. Samen gaan we op zoek naar oplossingen hiervoor. Verder kunnen nog vragen of niet besproken voedingsthema´s aan bod komen. De opvolgconsultaties zijn erg nuttig om gemotiveerd te blijven en kunnen ook dienen als ondersteuning. In deze gesprekken zal je gecoacht worden om je vooropgestelde doel te bereiken.

Terugbetaling
Als voedingsdeskundige ben ik lid van de Vlaamse Beroepsvereniging Van Diëtisten en ben ik erkend door het RIZIV. Mijn RIZIV nummer is: 5-61695-32-601. Hierdoor kan u van een terugbetaling genieten bij uw mutualiteit. Het bedrag verschilt van mutualiteit tot mutualiteit.
Hieronder vindt u de nodige documenten die u nodig heeft voor een eventuele terugbetaling.
Personen die beschikken over een diabetespas of lid zijn van het zorgtraject hebben recht op een verhoogde terugbetaling van twee consultaties per jaar. Zij moeten een doorverwijsbrief hebben van de huisarts en krijgen dan bijna 18 euro per consultatie terugbetaald.

Extra informatie
Voor dieetadvies in verband met het low-FODMaP dieet, wordt een andere aanpak gehanteerd. Voor meer informatie contacteer mij.

Mocht u nog vragen hebben of indien u graag een afspraak wenst te maken, kan u mij contacteren via e-mail:
inge@gpdepauw.be
Afspraken zijn mogelijk op:
  • maandag en donderdag: 18u-21u
  • zaterdag (één keer per maand): 10u-14u
Betaling is bij voorkeur mogelijk via payconiq by bancontact app op uw smartphone.
Indien u een afspraak niet kan nakomen vraag ik u om minstens 24u op voorhand te annuleren via mail.
Wanneer er niet afgemeld wordt, zal de helft van de consultatie (afwezigheidsvergoeding) aangerekend worden.
Groepspraktijk
De Pauw